• Kusk & søn
Det siger kunderne om Malerfirmaet Kusk & Søn:

Direktør Henning Moeskjær fra Midtjysk Totalbyg om samarbejdet med Malerfirmaet Kusk & Søn:
"Håndværksmæssigt er deres arbejde i høj kvalitet. Tøjhusparken er lieb-haverlejligheder, der havde nogle krævende købere med store krav til finish – det levede de op til. Der blev desuden lagt vægt på individuelle valg, så som farver, mulighed for en firkant på væggen, etc.. Der gik Kusk & Søn ind i opgaven med opløftet pande og tog selv dialogen med køberne på mange områder. Meget positivt."Kirkeværge ved Enghøj Kirke i Randers, Oluf Kjærgaard:
"Det vigtigste for mig er, at vi kan snakke om tingene, og at jeg har tillid til, at arbejdet bliver gjort. Arbejdet er i orden, når de går hjem, og jeg synes, vi har et godt samarbejde."Projektchef Martin Milan Larsen fra entreprenørvirksomheden HUJ A/S siger:
"Kenneth har et rigtigt godt ry i branchen. Han er hurtigt ude, og han gør alt, hvad der i hans magt for at servicere os på bedst mulig måde."


 
Projektleder Erik Banner Pedersen, HUJ A/S supplerer:
"Vi har et godt samarbejde. Når vi hyrer ham på en opgave, udfører han den meget professionelt. Hans kvalitet er i top. Han kommer til tiden og har god kundetække. Kenneth er altid villig til at lytte til vore ønsker og behov og til at finde de bedste løsninger ud fra kundens synspunkt."Privatkunde Karin Jensen siger om malerarbejdet på familiens villa:
"Vi henvendte os til Kenneth, fordi han er en meget oprigtig mand. Jeg føler mig tryg, når han vejleder og giver gode råd. Han er fagmand og har ekspertisen. Jeg ville fx gerne have haft det hele hvidt, men vi bevarede nogle af farverne, fordi de passede til det gamle hus. Det skal hænge sammen, det hele. Og så kan jeg også godt lide, den måde han behandler sine medarbejdere på. Det betyder noget for mig, at jeg kunne mærke en god omgangstone mellem chef og medarbejdere."