• Kusk & søn
BETYDER HISTORIEN NOGET?

Det gode malerarbejde går i arv

Kusk og Søn klargjorde stuerne i sin tid, når 50’ernes kernefamilier for første gang skulle flytte ind i deres nye, fine lejligheder med centralvarme, køkken og bad. Det var maler-mester Knud Kusk, der 10. Maj 1952 etablerede virksomheden.

Han sørgede også for, at Randers-familier i 60’erne og 70’erne kunne smykke deres flotte parcelhuse med moderne tapeter og farverigtig maling.  Han blev flankeret af sønnen Kent Kusk, der fra 2. januar 1975 fik ansvaret for at svinge penslerne.

Og han også var altid, som sin far, på pletten i 80’erne og 90’erne. Både da det hele skulle være brunt og orange, og da det efterfølgende var sort/hvide minimalistiske rum, vi skulle hygge os i.

1. oktober 2000 overtog svigersønnen Kenneth Andreassen Kusk & Søn. Han har loyalt videreført firmaet i samme ånd som sine forgængere, og besluttede at udbygge virksomheden yderligere med opkøb i 2006 af malerfirmaet Lindhardt Jensen.

Malerfirmaet Kusk & Søn har fulgt med udviklingen samtidig med, at de i dag fortsat et velrenommeret firma, der altid udfører førsteklasses malerarbejde.