• Kusk & søn
Malerfirmaet Kusk & Søn A/S har engagerede malere, der suser rundt i det meste af Østjylland og udfører enhver form for malerabejde, facaderenovering, vægbeklædning og dekoration.
 
Både private kunder og erhvervskunder er velkomne.
Alle får den bedst tænkelige service, som bl.a. omfatter ordentlig rådgivning, tilbud der holder og færdig til tiden. Og det er uanset om det er en lille eller en stor opgave.
Firmaet er grundlagt helt tilbage i 1952.

Vi tilbyder
Med stor erfaring inden for malerfaget kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt malerarbejde – stort som småt. Malerfirmaet Kusk & Søn A/S leverer serviceydelser til den kvalitetsbevidste kunde.

Alle får den bedst tænkelige service, som bl.a. omfatter ordentlig rådgivning, tilbud der holder og færdig til tiden Vores kundekreds udgøres af såvel virksomheder som private husstande. Nøgleord er tryghed, tillid samt forståelse for det enkelte projekt.

Malerarbejde er en tillidssag. Økonomi, kvalitet og farvevalg er blandt De spørgsmål vi ofte bliver stillet over for, og som vi gerne stiller vores ekspertise til rådighed for at besvare.